Slobodno hodanje 7,5 km

2. Sretna trka 2018. održati će se u subotu, 21. srpnja 2018., sa startom u 10:30 sati kod lovačke kuće “Lazica”, selo Gornji Kuti, Brod Moravice, Gorski kotar.

Događaj Slobodnog hodanja je sporedan događaj u sklopu 2. Sretne trke te nije u sustavu natjecanja. Dođite i sudjelujte u najvećem sportsko-rekreacijskom događaju brodmoravičkog kraja!

Prijave i plaćanje za ovaj događaj se odvijaju samo na dan same trke.

Kategorije

U ovoj utrci nema dobnih kategorija.

Kotizacija

Kotizacija za ovaj događaj iznosi (plaća se isključivo na dan utrke):

  • Pojedinačna naknada – 40 HRK
  • “Obiteljska” naknada (4 ili više članova) – 120 HRK

Prijave i plaćanje za ovaj događaj se odvijaju samo na dan same trke.

Prijavom i registracijom na Trku sukladno ovom raspisu, svi natjecatelji se slažu da trče na vlastiti rizik i odgovorni su za svoje zdravlje!

Naknada za registraciju ovdje uključuje:

  • Startni broj (bez elektroničkog čipa)
  • Osvježenje duž staze te u zoni starta i cilja
  • Osiguranje duž staze
  • Medicinska njega i hitna pomoć

Lokacija i dolazak

2. Sretna trka 2018. će se održati u selu Gornji Kuti sa startom/ciljem kod lovačke kuće “Lazica”.

Organizirali smo autobus koji će prevesti natjecatelje do sela Gorinji Kuti. Autobus kreće s autobusne stanice pokraj zgrade INA-e u Zagrebu (kod Velesajma) u 6:00 sati ujutro, na dan Trke, 21.7.2018. Cijena karte je 60 HRK a prijave su moguće preko donje poveznice. Karte za autobus se trebaju platiti do 13.7.2018.

Prijevoz autobusom se plaća na račun Maraton kluba Velika Gorica: IBAN: HR9723600001102397416; primatelj: Maraton klub Velika Gorica, HBZ 80, 10410 Velika Gorica; model: HR00; poziv na broj: 12-2018; opis plaćanja: Bus <ime i prezime (ako je više osoba, odvojiti zarezom)>.

Ako plaćate naknadu za bus za više od jednog natjecatelja, potvrdu o plaćanju obavezno poslati na blagajnik@mkvg.hr zajedno s listom imena i prezimena natjecatelja za koje su plaćene naknade za bus. Nije moguć povrat novca koji je uplaćen za kartu za autobus, no moguće je prenamijeniti uplatu na drugog natjecatelja zaključnos 13.7.2018.

Organizator će osigurati tuševe i garderobu (ormare za robu) za natjecatelje, koji će biti smješteni kod lovačkog doma “Lazica”.

Ruta Slobodnog hodanja

Ova se utrka sastoji od jednog manjeg kruga prema slici dolje.

Trasa Sretne trke

Pravila Slodobnog hodanja

Nije sportsko natjecanje! Slobodno hodanje je za one koji žele lagano prohodati (planinariti) po trasi utrke od 7,5 km, povremeno se zaustaviti i osvježiti te se zabaviti i lagano rekreirati unutar cjelokupnog događanja tog dana. Registracija za ovaj događaj uključuje startni broj, osvježenje na zonama za oporavak i mogućnost traženja “sretnih kolačića” – slatkiši sa sličicom Sretne trke koje se nalaze na ruti. Troje učesnika (3 startna broja) s najviše sakupljenih sličica dobiti će nagrade sponzora.

Prijava na ovaj događaj je isključivo na sam dan utrke.

Na ovom događaju mogu nastupati samo zdravi natjecatelji i isti preuzimaju rizik da trče na vlastitu odgovornost! Registracijom na Trku natjecatelj se odriče mogućnosti prijenosa bilo koje odgovornosti na organizatora Trke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i sposobnost da može završiti Trku. Organizator će osigurati medicinsku njegu i prvu pomoć za vrijeme natjecateljskog dijela Trke.

Na ovom događaju nema dobnog ograničenja u smislu tko može sudjelovati. Djeca do 10 godina u pratnji roditelja ne plaćaju startninu.

Registracijom na Trku natjecatelj se slaže da organizator može koristiti fotografije snimljene tijekom Trke, prije i nakon Trke za svoje interne potrebe i za objavljivanje na Internet stranicama vezano za Trku i daljnju promociju Trke. Registracijom na Trku natjecatelj se slaže da organizator može koristiti njegove osobne podatke za potrebe izvještavanja o Trci i za njezinu daljnju promociju.

Okrepne stanice su osigurane na startu, za vrijeme trke i na cilju. Na cilju je osigurano dodatno osvježenje s ručkom nakon Trke.

Limit ovog događaja na 7,5 km je 2:00 h (16:00 min/km).